© 2017 by Angvik Fjordferie

Velkommen

til
Angvika

1/48

 

Leiligheter ved Tingvollfjorden

 

 

Huset
 Myra
Leilighetene ligger vakkert til ved fjorden i Angvik, ikke langt fra Molde og Kristiansund.
Leiligheter for selvhushold   
1/4

LEILIGHETER VED FJORDEN I ANGVIK,  MØRE OG ROMSDAL .


Klikk her for en rask oversikt.
 

Angvika ligger perfekt til med tanke på fiske. Fra Angvika kan du også lett ta fjellturer eller korte turer til kjente turistattraksjoner, f.eks Trollstigen, Trollveggen, Eikesdalen,m/Mardalsfossen, Atlanterhavsveien, osv.,osv.

Vi har laget en perm hvor vi beskrevet severdigheter, laget forslag til turopplegg osv. Vi angir reiserute, reisetid og alternative veier for tilbaketuren. Leilighetene er utstyrt med kart, ferjetabeller, osv.

Innvendig i leilighetene er alle rom kledd med panel. Leilighetene er fullt møblert, og utstyrt med et moderne bad m/dusj.
Kjøkkenet er fullt utstyrt med ovn, kjøleskap, kaffetrakter, mixmaster, kokekar, bestikk, osv.
Soverommet er utstyrt med dyner og puter  slik at det ikke er nødvendig å ta med seg dette, men ta med dynetrekk, laken og putevar!

 

Vaskemaskin, tørketrommel og dypfryser står til våre gjesters disposisjon. I kjelleren finner du blant annet redningsvester, hagemøbler og grill. Stua ligger med nydelig utsikt ut over fjorden. Denne er også fullt møblert (inkl. TV & radio, gratis Wi-Fi), blant annet med en sofa som kan omgjøres til seng (Leilighet type A). Leilighet type B har egen sovealkove med 2 sengeplasser.

 

Leilighetene er beregnet for 4 (+1)personer med selvhushold, og rengjøring og vask må gjestene selv stå for.

Angvik Fjordferie har båter med motor (15 fot/6 HK) som er inkludert i vår lave leie. Fjorden ligger godt til rette for fisking. Vi har laget eget sjøkart som viser de beste fiskeplassene. Det er også mange fiskevann (ørret) i fjellene rundt Angvik. Våre gjester har privat badeplass ved fjorden.

Informasjon
Priser
Fiske

Hvis du liker fjellturer eller fisking er Angvika en ypperlig plass. Fisking er populært, enten i fjorden, elvene eller i et av de mange fiskevannene i nærheten. Fisking kan foregå både fra båt eller fra standkanten.

Vi har 15 fots båter med påhengsmotor. En båt er inkludert i leien. Ved fjorden har vi en liten sjøbod med redningsvester og lagerplass for personlig fiskeutstyr. Båtene er fortøyd ved en flytebrygge, slik at det er lett å stige ombord, enten det er flo eller fjære. Vi har laget et lite fiskerøkeri ved fjorden. Hva kan vel smake bedre enn selvrøkt fisk!

 

De vanligste fiskene vi får i fjorden er torsk, sei og lyr. Men er du heldig kan du også få ørret eller laks. I slutten av august bruker makrellen å komme inn fjorden.

Eller kanskje du foretrekker nytrukket fjellørret. Gjemnes kommune reklamerer med flere hundre fiskevann, og hos oss er det ørreten som svømmer rundt i vannene.

Det er gode bademuligheter ved fjorden.

 

Om oss

Angvik Fjordferie er et lite familiefirma.

Formålet med firmaet er å leie ut leilighetene i huset "Myra" i Angvik.

Vi eier selv leilighetene, og våre gjester sparer derfor høye formidlings-gebyrer som reisebyråer, katalogfirma og andre formidlere tar. Innehaver er Ståle Angvik.

Vi har drevet utleie siden 1991.

 

Vi håper vår informasjon har falt i smak, og det vil glede oss meget å høre nærmere fra Dem.

 

VI KJENNER OMRÅDET GODT, OG KAN HJELPE TIL MED TILRETTELEGGING AV FERIEN!

Priser 2020

Pr. uke:

02.05-30.05 : NOK 5000,-
30.05-19.09 : NOK 5700,-
19.09-17.10 : NOK 5000,-


Utenom høysesong:
                     Kr 4600,-
Weekend på forespørsel.
 


Alle utgifter er inkludert i denne prisen. Bruk av  strøm, båt m/motor (ikke bensin!), sauna, badestamp, fryser  m.m. er dekt av leieprisen.

Ta med sengetøy! (Laken, pute- og dynetrekk)
( Leietakeren må selv sørge for vask og renhold før avreise.Rengjøringsmidler er i leilighetene)
 

Ukesleie går fra lørdag til lørdag.

Ankomst skjer etter kl. 15.00 og avreise før kl. 11.00.


Leien betales ved ankomst. Ved kortbetaling tilkommer 3,00% gebyr. (VISA eller MasterCard)

Severdigheter

NORDMØRE

Dette er den nordligste delen av Møre og Romsdal. Senteret er Kristiansund.

Kristiansund er en velregulert by ytterst mot havet, som siden 1992 har vært knyttet til fastlandet gjennom et moderne tunell- og brosystem. Andre viktige sentra i distriktet som kan nevnes er tettstedene på vestsiden av Smøla, Aure, Engan,Surnadalsøra, Sunndalsøra, Tingvoll, Eide og Batnfjordsøra.
 

Nordmøre og Gjemnes kommune som Angvika ligger i har gode veiforbindelser til resten av Møre og Romsdal og landet forøvrig. En vei er ikke alltid bare en vei, og mange av veiene på Nordmøre er en opplevelse i seg selv.

Øyene ute ved havet er flate, men landskapet hver seg raskt til imponerende høyder, slik som Sunndalsfjella.

Kjente mål for fjellklatrere og fjellvandrere er Litledalen, Innerdalen og Trollheimen .

For den mere kulturelt interesserte finnes der flere museer, bygdesamlinger, interessante kirkebygg etc. En tur til det avfolkede øysamfunnet Grip anbefales.

 

ROMSDAL

 

er navnet både på distriktet omkring Romsdalsfjorden og på dalføret som løper sydøstover fra Åndalsnes. Distriktets viktigste senter er Molde, "Rosenes by", kjent for sin Jazzfestival, og for sin panoramautsikt mot fjellrekkene på sydsiden av fjorden.
 

Noen av de andre severdighetene er: Bjørnsons barndomshjem i Eidsvåg, middelalderkirken på Veøy, øysamfunnet Ona, fiskeværet Bjørnsund, kalksteinsgrottene i Fræna og Moldes kulturtilbud.

Andre større steder i Romsdalen er tettstedene Tresfjord/Vestnes, Tomrefjord, Midsund, Aukra, Bud, Elnesvågen, Eidsvåg, Eresfjord og Isfjorden.

Å kjøre ned Romsdalen i enten bil eller med toget er en uforglemmelig opplevelse. Spesielt om våren i snøsmeltingen, da våkner naturen med sine friske farger. Fra de stupbratte fjellsidene kommer fossene stupende mange hundere meter ned mot dalbunnen. Romsdal er klatreparadiset i Norge, og alle som ser den fantastiske Trollveggen undrer seg over at noen tør å klatre i den. Det var en engelskmann, Slingsby, som begynte å klatre her etter at Alpene ble for lette og populære.

Trollstigveien over mot Valldal og Ålesund på Sunnmøre er også en av distriktes største attraksjoner, dette er ikke en vei for folk med høydeskrekk, men gir en opplevelse for livet.

Utendørs aktiviteter som fjordfiske, ferskvannsfiske, elvefiske etter laks og ørret eller fjellvandring er svært populare i Møre og Romsdal, og forholdene er lagt godt til rette for dette i fylket.

Møre og Romsdal er et spennende feriefylke. Fylket strekker seg fra Atlanterhavet til enorme fjellpartier. Fjellene reiser seg opp av fjordene, og gir det tusenvis av turister fra hele verden kommer for å se; vill og spennende vestlandsnatur. Her finner du noen av Norges mest besøkte naturattraksjoner: Geirangerfjorden, Trollstigen, Trollveggen, Eikesdalen, Innerdalen, Runde, Bjørnsund, Atlanterhavsveien samt mange fler.

I leilighetene i Angvik har vi laget en mappe med utfyllende informasjon, kart, brosjyrer, ferjeruter, osv. Vi har satt vår ære i å presentere Møre og Romsdal fra sin rette, praktfulle side, slik at du som gjest kan bruke tiden på å besøke severdigheter, ikke planlegge turene dit.

På tre språk har vi beskrevet ca. 25 forskjellige reisemål fra leilighetene. Her forteller vi om severdigheter på vei til hovedattraksjonen, reisetid, og alternativer for å slippe å kjøre samme vei tilbake.

 

En kort kjøretur fra Angvika finner du:

Trollstigen og Trolltindene i Romsdalen/Åndalsnes.

Eikesdalen med Mardøla - den høyeste fossen i nord-Europa.

Ona,Grip and Bjørnsund - tre fiskevær ute i havet.

Molde - med Romsdalsmuseumet og den internasjonale jazzfestivalen i  juli.

Kristiansund - byen som er bygd på tre øyer.

Atlanterhavsveien - veien som er bygd "ute" i Atlanterhavet.

Ålesund den største byen i fylket.

Innerdalen - den vakreste dalen i Norge?

Kontaktskjema og bestilling
Postadresse

Lerkevegen 5
N-2636 ØYER

+47 997 14 773
post@angvik.no
Leilighetene

c/o Myra Turist

N-6636 Angvika

+47 997 14 773
post@angvik.no

Kalender
Kontaktskjema
Kart & street view
Video